30 Dagar

Ja. Det var ett tag sen jag skrev något här på bloggen…

Har funderat på vad man ska göra av den här bloggen egentligen. Det stora äventyret i mitt liv (hittils) är över. Jag är hemma från Taiwan och pluggar på i Linköping igen. Så vad jag egentligen borde är väl att gå tillbaka till som det var innan jag åkte till Taiwan. Tyvärr var jag ganska dålig på att skriva då så i så fall innebär det att jag i princip skulle kunna lägga ner bloggen här och nu.

Men det vill jag inte så jag tänkte tvinga mig att skriva lite. Så jag tänkte haka på en 30-dagars-utmaning jag hittade hos internetlegenden Mymlan (om ni har twitter, följ henne, hon är intressant). Dock är jag ju inte helt säker på att jag kommer kunna skriva varje dag i 30 dagar, med tentor och julfiranden och sånt, men jag ska göra ett försök. Och blir jag försenad en dag då och då så får det väl gå, men inte mycket mer än så hoppas jag inte att det blir.

I alla fall, temana är följande (översatta till svenska):

Dag 01 – Introducera dig själv
Dag 02 – Din första kärlek
Dag 03 – Dina föräldrar
Dag 04 – Vad du åt idag
Dag 05 – Din definition av kärlek
Dag 06 – Din dag
Dag 07 – Din bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Din tro
Dag 10 – Vad du hade på dig idag
Dag 11 – Dina syskon
Dag 12 – Vad som finns i din väska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad du hade på dig idag Vad du har på ditt skrivbord
Dag 15 – Dina drömmar
Dag 16 – Din första kyss
Dag 17 – Ditt bästa minne
Dag 18 – Din bästa födelsedag
Dag 19 – Någoting du ångrar
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Något som gör dig upprörd
Dag 23 – Något som får dig att må bättre
Dag 24 – Något som får dig att gråta
Dag 25 – Ett första
Dag 26 – Dina rädslor
Dag 27 – Din favoritplats
Dag 28 – Något du saknar
Dag 29 – Din strävan

Day 30 – Ett sista ögonblick

Första inlägget kommer idag eller imorgon, beroende på när jag får tid.
Tills dess, lev väl.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.