Dag 10: Vad du hade på dig idag

Okej, efter påtryckningar i formen ”När kommer nästa inlägg egentligen?” och liknande kommentarer (du vet vem du är) så får jag väl fortsätta nu då. Fast ska jag vara ärlig så har det inte varit något medvetet break, utan det har bara blivit så, mycket annat att göra på lovet (som att ha lov helt enkelt). Men här kommer mitt första modeblogginlägg i historien!

Så, detta är vad jag har på mig idag!

Jag i vardagskläder
Dagens kläder. Klicka på bilden för en ännu större bild.
Framför ögonen har jag mina Armani-glasögon (visserligen bara Emporio…). Måste bara påpeka att om ni tycker håret ser helt ofixat och tråkigt ut, så är det för att det är det. Skägget är dock helt nyansat, dock vag inte helt seriös när jag gjorde det.

Därefter på överkroppen har jag en av mina älskade t-shirtar som jag köpte i Taiwan i en affär som heter Giordano. Den här lyder ”The soul of man is immortal and unperishable.”, ett citat av Plato jag väl håller med om, medan den andra har en kort biografi av Søren Kierkegaard.

Däröver har jag en Adidasjumper (jo, det heter faktiskt så i min värld) som är köpt på Intersport, och ja, roligare än så blir det inte (men snygg är den).

På benen har jag, som alltid, ett par Jeans. Den här gången är det ett par Jeans från Esprit, köpta på deras outlet i Hong Kong, och upplagda med hjälp av min kära mor (då alla jeans alltid är för korta för mig).

Ja, det var det. Några skor hade jag inte på mig vid fototillfället, men skorna idag blir väl mina svart/röda Rebook vinter-walking-skor som vanligt.

Sådär, alla nöjda?

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Och nej, jag brukar INTE hålla kameran sådär. Men lite pose:ing måste man ju ägna sig åt när man skriver sådana här inlägg. (Dessutom går det ju skrämmande bra att hålla kameran sådär när ens objektiv har skakreducering).

  2. Pingback: 30 Dagar
Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.