Dag 4: Vad du åt idag

Ja, ”äntligen” ett lite lättare ämne, fast å andra sidan blir det ju nästan lite tråkigt kort då (fast kanske inte när det är jag, för jag kan ju verkligen inte skriva kort). Men vi gör ett försök, att skriva det kort alltså. Fast jag vet inte riktigt om det är meningen att jag ska skriva allt jag ätit eller bara den vettiga maten… Äh, vi tar allt, så blir det lite att läsa =)

Frukost: A-fil med Finax ”Sunt och Gott” i. Seriöst, den müslin är magisk. Den smakar gott och innehåller inte 10% socker som alla andra filfyllnader utan bara en ynka procent, me like.

Lunch: Okej. Egentligen hade jag hoppats på att det här ämnet hade dykt upp lite tidigare, som i lördags/söndags då jag faktiskt åt lite vettigare och godare saker, eller lite senare i veckan, då jag kommer ha lite mer tid över till att laga godare luncher.
Planerna för idag var från början stekt falukorv eller stekta bacontärningar och pasta. Dock blev det inte så eftersom jag slutade tidigare idag så därför tog jag bussen till stan och åt lunch där. Fast detta gör det nästan mer pinsamt, för dagens lunch var en Big Tasty Bacon & Co. Men för att förklara mig lite, jag äter inte på McDonkan alls ofta, så nu när min favoritburgare verkar ha kommit tillbaka (Big Tasty alltså) så tänkte jag att jag kunde ”skämma bort mig” lite. Förlåt, och så himla gott var det inte, så jag ångrar mig faktiskt.

Kvällsmat: Världens godaste mackor, det vill säga Pågens ”Äntligen!” Subs, med Östgötamejeriers prästost (supergod, om än lite för dyr för mig egentligen) och prickig korv på och en kopp ”Prinsessornas Te”. Mums och mmm.

Ja, det var nog allt om det. Så då tänkte jag bara fråga en sak:
Jag har märkt (liksom många andra som gjort den här utmaningen) att ”Vad du hade på dig idag” dyker upp två gånger. Visst, jag har inget emot att blogga om vad jag har på mig, men är inte två gånger lite onödigt? Så om någon har ett bättre förslag på vad jag kan skriva om istället andra gången så säg gärna till. Inte för att jag tycker det är någon större fara om det dyker upp två gånger, bara att det kanske inte är så underhållande att läsa ett inlägg som i princip bara består av ”T-shirt, sweatshirt och jeans” två gånger.

Delta i diskussionen

6 kommentarer

 1. Jag tycker du ska se det som en utmaning. Gör den första som en vanlig dag, och den andra får du helt enkelt SE TILL att det blir ett annorlunda inlägg. Som ”tigerdräkt med frack utanpå” eller dyl =)

 2. Håller med föregående talare – gör det till något speciellt!
  Som ”Suit up day” – fast mer din stil med en extra touch! 😉
  Så istället för att det bara blir en ”vanlig” dag med din klädstil, så kan du skapa en helt ny dag, en Daniel dag – som bara du vet hur den ser ut!
  Om det bara innebär dina kläder eller något mer är ditt val, för det blir ju i så fall din dag. Förlåt jag gick visst helt inför det här, tycker att det är en rätt så bra idé, om jag får säga det själv! ;P
  Lycka till med kreativiteten och klurandet!
  Det är riktigt roligt att läsa det du skriver. Långt är bra, så oroa dig inte, vi läser nog allt du skriver. 🙂

 3. Daniel, det är helt klart dags att skaffa en frack! 😀

  /Jonathan – som försöker skriva om kvantkrypton på tyska…blergh

 4. Men värst vad folk var snabba att hålla med Petter då… aja, får ser hur det blir. Sannolikt inträffar ju andra gången någon gång när jag är hemma i Mullsjö igen, och där finns ju en frack (farfars), får väl prova och se om den passar ^^
  Tigerdräkt har jag dock ingen så den kanske jag skippar.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.