Stick i armen

Ja, vi kommer till sticket så småningom.

Dagen började med jobb. Typ avsluta det jag har hållt på hela sommaren på fem timmar. Det var svårare än vad jag hade trott, men förhoppningsvis har jag lyckats någorlunda… annars har jag en kopia av dokumenten med mig hem i pappersform jag kan läsa och korrigera.

Därefter bar det ner på stan för att posta lite brev och träffa en vän från linkan (cellgruppsmedlem). Mkt trevligt måste jag säga. Bara att gå och ta en fika på stan en timma är mycket trevligare än vad man kan tro och man får ut mer av det än vad man tror. Så tack Natalie.

Därefter först var det stick i armen. Skedde på Ryhov, tog en halvtimma och timkostnaden för arbetet var ungefär 15 gånger min timlön men nu behöver jag inte vara rädd för gulsot, som visst var samma sak som hepatit. Skönt det.

Så nu är det bara ta’t lugnt och kanske läsa lite bok som gäller. Imorgon börjar omtentaplugget, det nödvändiga onda så att säga.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.