Köpaköpaköpa

I motsats till vissa andra har jag spenderat senaste två dagarna i konsumerismens tecken.

Igår var det Ullared som gällde, där en ny väska för resan till Taiwan inhandlades. Dock insåg jag när jag kom hem att den kanske var lite liten… men får väl ta en extra bag eller så med lite saker (fick ju ha med mig två kollin). Väskan var relativt lätt och en bag väger ju inte mycket så det blir nog bra hur det än blir.

Dessutom inhandlades en rakapparat, som väl fått sådär recensioner men som var så billig att jag inte kunder motstå att köpa den (eftersom min gamla är trasig på flera vis), några olika sorters sockar och en billig CD-skiva (In Flames senaste).

Allt som allt var det kanske lite för lite saker inhandlade för att vara en normal och “lyckad” Ullaredsresa, men så var det mer viktiga ting än många jag fick tag i(väskan och rakapparaten då).

Men som inte det skulle räcka så fortsatte jag idag med att åka till Jönköping och handla. Idag blev det dock mest kläder och en kasse mediciner inför resan. Så nu borde väl allt vara klart snart… och det börjar ju närma sig, bara 1½ vecka kvar till avresa nu!

F.ö. så fick jag resultatet på Elmag.-omtentan idag. En trea, en lite tråkig siffra men den får duga känner jag, det är ju så skönt att än en gång inte ligga efter nånstans.

Delta i diskussionen

7 kommentarer

 1. Spännande det här… Jag åker också till Taiwan snart, rättare sagt om två timmar – sitter på flygplatsen och skriver! Lite nervös jag har inte fixat bostad än! Ring mig när Du är framme, eller innan om Du behöver hjälp med nått, mitt nummer är [Borttaget ;)] (skrivet baklänges så inga internetunderligheter får tag på det och börjar skicka ännu mer skräp till den)

 2. ang konsumption inför resan så har jag kommit fram till att det är grovt överskattat. Köp det nödvändigaste och sånt du kommer behöva direkt efter du kommer fram och räkna med att köpa på dig resten av grejerna där. Speciellt kläder ska man akta sig för att ta med för mycket eftersom det titt som tätt visar sig att plagg som är väldigt praktiska i Sverige inte alls funkar i det land man ska till…å då står man med en halv resväska med saker som man inte har nån användning för.
  Slutsats: stöd den lokala ekonomin och köp saker på plats^^

  1. Dock måste man ju nästan ha så man klarar sig dom första dagarna/första veckan iaf, eftersom, i alla fall jag, inte är den som ger mig ut och köper kläder det första jag gör (jetlag, att hitta m.m.).
   Men visst, shortsäsongen var ju slut i sverige när jag åkte så jag fick köpa ett par här det första jag gjorde typ =P
   För även om taiwaneserna själva har på sig jeans ibland så skulle jag inte klara det en längre tid i den 35 gradiga värmen som är här just nu.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.