Juno

Sådär. Tog mig bara en sådär två år att äntligen se Juno.
Har inte så mycket att säga om den visserligen. Det var en mysig och välgjord film med ganska skön humor. Men trots det så gjorde den inget direkt intryck på mig tyvärr… kanske för att dom utelämnande killen Bleeker så mycket som dom gjorde. Eller jag vet inte, inte mer än att det lite melankoliska i filmen var… tråkigt melankoliskt på något vis.

Aja, den fick en 4:a på filmtipset iaf. Det var den utan tvekan värd. Kanske får kolla på den igen nån gång och se om den är värd ett bättre betyg.

Och en sak till. Kolla på romantisk film, oberoende av hur romantisk, när man är helt ensam hemma leder bara till en sak:
Att man känner sig (ännu mera) ensam.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. precis så kände jag också när jag såg den. den är bra men inte så bra att den gör ett intryck.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.