2 rätters middag och läshuvud

Ja, nu har brormin och hans tjejer åkt. Saknar dem alla =)
En skön bror, trevlig svägrami och en urgullig brorsdottra är aldrig fel.
Sen kan man ju fråga vad dom har gjort här hemma igentligen… i lördags lagade dom mat, laxgryta med ris, och igår… lagade dom mat HELA dagen. Rådjursgryta med potatismos med ingefära. Supergott!
Och just det, igår var det förrätt (sparris) och efterrätt (chokladmousse med bitar av mörk choklad och solrosfrön), värsta lyxmiddagen. Lite avundsjuk på brors med svägras matlagningskunskaper måste jag säga.

Sen idag var det att köra igen. Och jobba igenom teorihäftet och körböckerna för att ha något att göra däremellan. Döm av min förvåning när jag frågar om morgondagens lektioner och får som svar ”Oj, det var bara en lektion imorgon, det måste gått bra framåt då”. Så jag har väl hjälp av mitt ”läshuvud” där också antar jag.

Sen var jag och lämnade tillbaka böcker på biblan, och lånade 4 skivor när jag ändå var där. Coldplay – Parachutes, sent jag vet, men orka leta efter en medelmåttig skiva, Säkert! – Säkert!, har lite svårt för Hello Saferide men gillar svenska singer songwriters, Markus Krunegård – Markusevangeliet, efter att ha hört hans hit på radion i en vecka tänkte jag ge hans skiva en chans och sist men inte minst, bandet jag gillar men tröttnar på efter en halvtimme varje gång jag lyssnar på dem, Death Cab for Cutie, måste ju ge deras nya, Narrow Stairs, en chans ju.

För övrigt så är minnen också trevliga. Kom precis på ett förrut, om hur någon (någon) konsulterade mig för hur man kunde vinna ett ”hejdåkrig”, eller var det ett ”kramkrig”? Iaf så fick det mig att le litegrann, det var tider det.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.