Ingenting

Jag vet att jag borde vara bättre på att skriva här.
Men händer ingenting så händer ingenting.

Har mest varit jobb dom senaste veckorna, för att sedan på kvällarna inte bli så mycket vettigt (förutom DOTA sessionerna då). Men snart är jobbet “slut”, ska bara slutföra det jag skriver på nu och avlägga slutrapport om några veckor. Inte för att det blir lugnt utan jobb. Har några omtentor att skriva… och plugga till.

Och just det, var uppe i Linköping i förra helgen och är nu flyttad till ett förråd. Så nu bor jag inte i Linköping längre (även om man nog skulle kunna bo i det förrådet, för det var ganska stort).

In other news: Upptäckte Lisa Ekdahl på Spotify idag på jobbet. Ganska mysig och hemtrevlig röst tycker jag, och låtarna verkar bra också (har inte hunnit aktivt lyssna så mycket än). Få se om intresset fortsätter eller om jag tröttnar på låtarna/rösten =)

Sen är min blogg uppdaterad också. Inga större förändringar, förutom då att det nu går att se till vilken kommentar jag svarat på, äntligen.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.