Onsdag, eller: Saker blir inte alltid som man tänker

Ja, titeln säger väl ganska mycket.

Dagens plan var: Gå på matteföreläsning, gå på mattlektion, gå hem och äta, cykla till sjukhuset för ljusbehandling, hem och plugga/städa/slappa, springa och cellgrupp.

Dagen hittills har blivit: Gå på matteföreläsning, bli påmind om bibelutdelning på lunchen, gå på 3/4 mattelektion, gå och dela ut biblar, bli jättehungrig, cykla till sjukhuset för ljusbehandling, gå och äta på Ming Palace med Markus, gå på stan med Markus, handla på netto, cykla hem vid 5, slappa och cellgrupp.

Måste säga att dagen vida överträffar planerna.

Var inte så pepp på bibelutdelningen när jag blev påmind om den, mest på grund av lite trötthet och att jag hade dagen planerad. Men det blev superbra. Att göra utåtriktade saker är inte riktigt min grej men att dela ut biblar är lite lagom utåtriktat för mig, bara le och såga “Vassågo” eller “Nya Testamentet?”. Precis lagom =) Och folk tar ju också emot dem (sen om de behåller dem är en annan sak). 160 st blev det visst, och det är inte fy skam det (för att vara bara i Keyhuset, dvs humanist/lärarhuset).

Sen var inte “lunchen” med Markus inte heller helt fel. Ming Palace’s buffé är inte fel helt enkelt, dessutom är Markus ett utmärkt sällskap, även för shopping efteråt =)

Nu ska jag läsa lite bok och äta lite kvällsmat före cellgruppen. En förhoppningsvis bra avslutning på en bra dag.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.