Hehe, självdistans är en bra egenskap

Kollade på buy nothing christmas’ hemsida precis(bra idé men inte för min familj i år, får jobba på det i så fall till påföljande år) och läste deras traktat. Även om jag tycker storyn är lite småmysko och jag inte förstår poängen fastnade jag ändå för en sak i storyn. sidan 15(andra bilden på internetsidan nr 8). Där står det:

Jesus meets a Christian group that converts him to Christianity and gets him to join their worship team. They buy him a new pair of white trainers. It doesn’t feel right to Jesus.

Så rätt! I dagens samhälle kan(kan) kristna bli aldeles för inställda på att frälsa någon så dom skulle säkert kunna “Vinna över jesus till kristendomen”. Sen behöver jag väl inte kommentera gympadojorna i lovsångsteamet, eller allmänt i kristna kretsar. Nä, precis, saknas bara dom dyra men åh så snygga jeansen =)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.