Valentins Dag

You are the last pieceJa, så var det alla hjärtans dag igen.

Detta innebär några saker. Bland annat är tonåringarna i Mullsjö i Trysil och åker skidor.
Sen är det också så att Daniel är nära på manodepressiv för en dag. Manisk pågrund av att det är vår och att vädret (ofta) är ganska trevligt och sådär lagom varmt och att livet är sådär trevligt neutralt. Deprimerad av vad alla andra fokuserar på denna dag (och som jag inte riktigt kan fokusera på av tydliga anledningar).

Denna överkomersiella dag som göms i en dag av åminnelse av något helgon (dessutom vet man inte vilken av Valentinarna det är man firas) som blev populariserade av nån gammal gubbe några hundra år sen. Det är ju iaf inte en White Day (d.v.s. en högtid helt skapad av kommersialismen) men den är hemsk nog.
Nä, så bitter är jag inte även om man lätt skulle kunna tro det om mig =)

Men det är en dag som denna lite småintressant att fundera över kärlekens roll i dagens samhälle. Speciellt den romantiska och känslosamma kärleken (vilken jag inte riktigt vet hur jag står i förhållande till, tror jag dock är för den som alla andra =P)

Aja, får väl fira SAD imorgon istället (är lite sent att fira den idag eller hur). Ska försöka få mina vänner i kyrkan att fira den med mig.

Annars är det ju bara en månad kvar till Black Day. Nån som är på att fira den med mig?

/Daniel. 去死去死团,情侣去死团的成员

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.