Hektiskt

Ja, jag skyller på att det har varit hektiskt på sistone. Först söndags som var väldigt trevlig med gick i ett. Först kyrkobesök med medföljande kyrklunch, vilket är en mycket bra idé. Så om ni funderar på att göra i kyrkan härnäst kan jag rekommendera kyrklunch, dvs en lätt lunch efter kyrkan (iaf om man har sena gudstjänster). Tack Kristofer för att du har rott detta i hamn.
Sedan var det fika hos Johanna med denna Kristofer och Lisa. Mycket dåliga skämt och trötta människor (samband). Allt från clowner utan gränser till smugglare utan gränser till gränsvakter utan gränser (finns dom? Intressant isf.).
Därefter hem och ta det lugnt en kvart innan jag gav mig ut för att springa. Kom hem och upptäckte att om sådär en 15 min ska jag vara utanför konsum. Stressade igenom duschen och påklädningen men hann ändå inte…
För från konsum var det till Erich där det var födelsedagsfest, alldeles för många personen i en… etta? Måste vara en etta… med kök. Mysigt och trevligt. Mycket folk och dålig musik (Face 84 hette dom va?), sen hem och sova.

Sen gick måndagen i ett också, och igår satt jag alldeles för länge med en labbrapport som nu förhoppningsvis är klar… lite småsaker kvar bara, bland annat en till genomläsning. Blir nog bra.
Men annars är det bra. Skönt att ha lite att göra 😉

Gud välsigne er

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.