Födelsedag och sena mullsjöbor

Igår fyllde jag år. Blev väckt lite kl 9:o av familjen, fick lite presenter (tshirt, choklad, en supersnygg egenslöjdad träbuss (från lillebror) och dammsugare(en riktig)).
Sen tog jag det lugnt tills jag och mamma åkte in till stan och shoppade lite, blev en till tshirt, en skjorta och en tröj… jumper! (ska INTE börja säga tröja, inte!).
Sen hem och äta bullens korv med pulvermos (pappa målade kökstaket så blev lite spartansk middag) och sen senare prinsessbakelser. En lagom lugn och trevlig födelsedag.

En sak är dock ganska roligt. Det var bara en från mullsjö som grattade mig igår. Men 3½ (Linnea, Petter, Los(½an) och Håkan) som grattade mig idag, är ni sega eller? (Okej, Håkan hade iaf försökt igår).
Lite småkomiskt iaf. =)

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. GRATTIS! & FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT! jag suger på att komma ihåg födelsedagar. så den är uppskriven i min kalender 🙂 tror du jag kollade i min kalender igår? nääää. döööööda knin

  2. Men knin då…
    (Anledningen till varför jag minns födelsedagar är påminnelser i telefonen och/eller andra som säger till mig, så jag är väl inte mycket bättre själv 😛 )
    Tack och du är förlåten.

  3. eh.. känner mig lite dålig eftersom jag vet att du fyller 2/2 och lisa 3/3. must have slipped my mind.. men GRATIIS iallafall! =) hoppas jag också är förlåten.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.