Lunchdating och Linköping

Idag började jag med att göra samma sak som jag gjort i veckan. Sov längre, duschade, åt frukost, gjorde ingeting vettigt, kolla på TV och spelade TVspel.
Sen nånstans så ryckte jag visserligen upp mig och packade det sista och gjorde iordning mig och ordnade lite i huset. Sen fick jag ett SMS av lisa att hon nu var på Amigo. Vid vilket jag snabbt fick cykla dit. Mitt fel helt och hållet att jag ”missade tiden”. Väl där blev det en Amigo, det var ett tag sen men åh vad goda dom är (måste ju vara skinkan som gör det eftersom jag annars äter M-Special eller Aziz). Skrattade lite åt att lisa har en honda civic och cyklade hem i regnet =)

Tog det lite lugnt igen. Pulade lite med ditt och datt innan jag gick hemifrån. Åkte till stan och kom i ett kaos (swebus som vanligt) och hamnade i undervåningen på en dubbeldäckare. Lite småmysig resa och hamnade mitt emot (ja, mitt emot) ett gulligt kristet par. Blev lite småavundsjuk och skrattade åt hur dom ibland speglade varandras rörelser. Kom fram till linköping. Åkte buss och kom tillbaka till MITT rum igen. Ah, inga kravbrev i brevlådan och ett rent och snyggt rum. Vad bra att jag städade innan jag åkte.

Så om någon vill hälsa på i Linet är ni nu välkomna.
Jag tycker dock om er ändå =)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.