LOL + FFF

It’s original definition was ”Laughing out loud” (also written occasionally as ”Lots of Laughs”), used as a brief acronym to denote great amusement in chat conversations.

Now, it is overused to the point where nobody laughs out loud when they say it. In fact, they probably don’t even give a shit about what you just wrote. More accurately, the acronym ”lol” should be redefined as ”Lack of laughter.”

Urban Dictionary

Men för att ta den ursprungliga betydelsen. Skratta högt. Var nära på att göra det två gånger på jobbet idag. Men eftersom jag inte ville verka dum eller konstigt kvävde jag båda skratten till små fniss/skrock istället.
Första skrattet/fnisset/skrockandet kallades fram av dagen questionable content. Det började med att jag beundrade hur snyggt Jeph hade fått det idag. Sen läste jag serien och började nästan skratta högt när jag såg och läste sista panelen… ”compliment-tourettes” är helt underbart… tror faktiskt att jag också får en släng av det ibland, men det brukar inte få samma effekt som sven’s (hans mamma är svensk, fråga inte) kommentarer mot penny… deras miner är också precis som man kan tänka sig att det skulle se ut i verkligenheten.

Nästa skratt/fniss/skrockande var när jag kom på att jag inte hade läst xkcd på ett tag, antaligen försvann bokmärket i och med Den Stora Firefoxkrashen för nån vecka sen… hittade där nästa klockrena serie. Om tvångstankar och kärlek, eller, kanske inte så mycket om riktig kärlek… eller jag vet inte. Helt underbar är den iaf. Känner lite igen mig i det hela =) (skulle jag också haft en konversation där allt blev lika långt skulle jag också kämpat med att forstätta den så, även om jag kanske inte skulle mena vad jag skrev =P).

Till FFF då, min egen förkortning. Står för Fulaste Fronten Forever… och priset går till den europeiska 8:e generations Honda Civic
Kolla själva:
Europeisk 8e generations Honda Civic
Det är ju en cyklop ju. Och en ful sån på köpet… den fick min nästan att skratta en tredje gång idag, men då åt hondas designavdelning…
Så HEEEEMSK.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.