Ida, Maja, Evan och Mormor

(Den som snyggt får ihop rubriken på något sätt får en kaka av mig)

Sådär. Hemma från en trevlig eftermiddag. Lite av en dubbeldate, förutom en andra kille… och någon slags kärlek alls (en har pojkvän och den andra har rent ut sagt ”du är inte min typ” så… 😛 ). Okej då, det var egentligen inte en dubbeldate alls. Men vallifall…
Träffade IdaG och Maja i stan och åt glas på piren och pratade, mkt trevligt. Såg för övrigt KarlF och EmmaL där… kändes mysko att se dom två tillsammans, men tillbaka till mig och min dag =).
Därefter en liten promenad som slutade i besvikelse för mig (museet var stängt, så inget rosenthe idag heller…).
Därefter gick vi till filmstaden (som både jag och Ida hade missat att den var färdig, Ida har väl dock en förklaring…) där vi spontanbestämde oss för att kolla på ”Evan den Allsmäktige”, kortfattat var den sebar, men frågan var om den var värd 85kr… (kanske med sällskapet 😉 ).
Därefter var det den vanliga väntan på stationen (som faktiskt är ganska mysig) innan tåget hem gick och jag såg en JoelWannabe… blonda dreads (med spretigt hår utanför dreadsen), lite av samma kroppspråk och samma klädstil.
En lyckad dag helt enkelt.

Eller. Nästan lyckad dag.
Mamma ringde vid 3tiden och berättade något som jag mest gick och väntade på (inte aktivt).
Mormor har dött.
Har dock inte haft tid att tänka på det idag… och det kvittar nog.
Det är inte förrän imorgon då vi ska samlas på sjukhuset som jag kommer koppla ändå.
Koppla att min älskade godisaffärsägande bullbakande omtänksammaste mormor är död…
Nästan ett år (saknas 3-4 dagar) efter morfars död…
Det gick allafall ”fort”, hon blev inte ”sjukhusdålig” förrän förra veckan och sen dess har det gått upp och ner.
Men nu vet ni iaf varför jag kanske kan bli lite disträ dom nästa dagarna (om nu någon skulle se mig).

God bless you all.
Sussa sött!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Alla är JoelWannabe 😉

    Tråkigt att höra om din mormor. Jag vet hur det känns. (Min (heh.. Min låter så … fel…) gick bort förra året.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.