60 Dagar?

Ja, jag funderar på om jag, både för mig egen skull, så jag kanske hinner skriva lite bättre texter (fast det kanske bara blir tråkigare och opersonligare), och för er andras skull, så ni inte blir helt överfyllda med en massa texter som ni inte orkar läsa, ska ändra tempot på 30-dagarsutmaningen till 60 dagar istället. Vad sägs? (Det finns en omröstning till höger om det här inlägget för snabba åsikter). Om du är av en helt annan åsikt, som ”Skriv det på 15 dagar istället så blir vi klara snabbt” eller ”Skriv det på 90 dagar istället, så hinner/orkar jag läsa mer”, så får du gärna säga det i kommentarerna.

Nu ska jag till skolan, vi hörs.
Och just det, idag är jag väldigt upptagen, så nästa inlägg kommer inte förrän imorgon i vilket fall.

Delta i diskussionen

4 kommentarer

 1. Oj oj oj, inte dåligt! Från det ena diket till det andra 😉

  Hoppas ni hade det trevligt ikväll. Själv njöt jag av nobelfesten!

  /J

  1. Diken? 30 Dagar är ju vad som egentligen gällde och 60 dagar är ju inte så mycket mer. Värre hade varit att byta till fem inlägg om dagen, eller att köra ett var 12:e dag (och på så sätt sprida ut det till ett år) 😉

   Haha. Jo, det verkade vara det eller Idol som var alternativen på TV igår 😉

 2. Med ”dike” menar jag ”inte skriva alls på jättelänge” eller ”nu ska skrivas så tangentbordet glöder”, inte 30 vs 60 dagar.
  Förresten, det står ”%n kommentar” under dina blogginlägg även då n geq 2.

  /J

  1. Ah, då förstår jag.
   Men javisst, känner att jag måste ta mig i kragen och göra något seriöst nu för att det ska bli något alls ^^

   Men intressant. För nuförtiden använder jag ju standardtemat (twentyten), kanske dags för en bugrapport (eller vad nu wp-svenska teamet använder).

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.