Frisk?

Ja, har i princip hela veckan tänkt skriva ett inlägg med ovanstående titel, fast utan frågetecknet. Men det har aldrig riktigt blivit av, vilket kanske är lika bra det eftersom jag inte tror att jag så vidare frisk än. Från att sitta i hals och bak i näsan har förkylningen bytt karaktär och gör mig nu mest trött och lite lätt snuvig istället, även om halsen fortfarande är lite tjock ibland.

För att uppdatera läget. Inte mycket har hänt sen senast, trots att det var en vecka sen. Vi hade Svenskmiddag för första gången igår visserligen, vilket var väldigt trevligt. Jag och Rocky hängde också med I:arna hem och kollade hur dom bodde, och när deras hyresvärd kom för att hämta hyran blev Rocky deras ombudsman på något vis. Fick också resultatet på förra veckans quiz idag, och som väntat blev det bara en fyra, men bättre en fyra än en nolla, som jag nästan hade väntat mig.

Dock finns det mycket som kommer att hända och som borde "hända" (läs göras). Imorgon är det Koinonia (kristen skolgrupp), på lördag middag hos pastorn i kyrkan och på söndag gudstjänst som vanligt. Dessutom ska jag i helgen hinna plugga till två midterms som är måndag-tisdag nästa vecka, göra tre stycken läxor till måndag-onsdag-torsdag, varav en nästan är klar tack och lov, göra en programmeringsuppgift tills på torsdag och plugga inför en quiz om MOSFET på torsdag. Så om jag bara hittar orken blir det en intensiv helg.

Sist men inte minst vill jag göra er uppmärksamma på att det finn några nya bilder i mitt album från klippningen i Taipei, bilder från nattmarknaden här utanför, jag hade visst råkat ta bort dom men nu är dom tillbaka, så för en gångs skull var jag glad att jag hade missat att stänga av papperskorgen på min externa HD. Dessutom finns det nu ett album med en guidad tur på Tsingda med bilder från hela skolan, komplett med info över var dom tagits. Eller ja, bilderna är över dom delarna på skolan jag tycker är viktiga eller intressanta. Vill man dessutom se bilderna på en karta så går det utmärkt, förutom att flickr använder Yahoos kartdata så sattelitkartan är helt värdelös.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Usch då, har Du gått och dragit på Dig H1N1?

    Lillflickan här hemma gick och blev sjuk här för leden och pappan kom och berättade att det nog var H1N1 och att det var bäst att ha munskydd på sig 24 timmar om dygnet… Jag, som blivit rätt luttrad av allt H1N1-snack, struntade dock i munskyddet och mycket riktigt, lillflickan såg frisk ut redan dagen därpå!

  2. Jag gissar på att det är attans mycket fuktigare hos dig, så baskiluskerna är nog sega att ge med sig bara. De trivs nog i fukten! Jag blev ”anti-svin-influensierad” i förra veckan, tyvärr har de ju inte hunnit fixa alla bieffekterna på vaccinet, har gått runt med en öm vä-arm o antagligen några svullna lymfkörtlar i armhålan. Informationsfoldern man fick vid vaccineringen skulle ha kunnat varit en tiondel så liten om de beskrivit villka biefekter som vaccinet INTE kan ge 😉

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.