Händelsernas helg

Eller kanske inte händelserna,för så mycket har jag väl inte gjort. Men social har helgen iaf varit.

Det började med Tonårs Fulfest i fredags. Enligt vissa tonåringar såg jag ut som “Kalle i Kalles klätterträd om han skulle gå på fest”, typ. Men ni kan ju bedöma själva (shortsen och strumporna satt dock ursprungligen lite högre upp).
Väldigt lyckat var det iaf. Eller kändes lyckat, så det var det antagligen, tonåringarna verkade ha roligt.

Sen var det hem och sova för att stiga upp kl 6:45 igår inför tentan kl. 8. Mekanik del 1. Gick väl sådär. Men en 3:a (godkänt) kan jag väl få, med lite tur och skicklighet kanske en 4:a (mitt eviga mål). Sen var det inte mycket händelser alls fram till 19:15. Ganska skönt men kändes lite som att jag slösade bort dagen, men det har man kanske rätt till efter en tenta.

För på kvällen var det Julkonsert med Mercy. Som alltid sjukt snygg och sjukt tight. Gillade extra mycket blåsunderstödet, antar att ränderna aldrig går ur oss blåsare =). Efter det kvällmys hos Lisa, riktigt mysigt och trevligt. Finns inte mycket än så att säga, men mysigt var det, verkligen.

Sen idag skippade jag faktiskt gudstjänsten. Fick bli lunch med kyrkfolket efteråt istället för att döva mitt dåliga samvete =P Och det var också det trevligt.

Så nu är det bara bönen ikväll kvar. Sen har jag varit social för resten av nästa vecka (vilket är bra eftersom jag har tenta på fredag).

God bless you!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.