The Good the Bad and the Ugly

The Good:
Var hos Christoffer idag och åt middag med lite folk från förra året och några lärare från förra året (varav en som vi också har i år). Eller åt och åt, mesta tiden gick nog åt till att laga. Han hade några recept som ingen följde (bland annat för att han inte hade vissa ingredienser) så jag tvivlade ganska mycket efter första halvtimmen men det gick faktiskt, och gott blev det också. Själva ätandet var också trevligt och socialt, trots att det var två språk som talades (vi var 5 svenskar som kunde kinesiska på skiftande nivå och 4 kineser som kunde svenska på skiftande nivå). Mkt trevligt var det.

The Bad:
Kom hem till ett ”husmöte” där ämnet var… MIG! Om hur jag inte passade in i dom andras kollektiv och om hur jag borde flytta (och inte till ett annat kollektiv för jag passar inte i kollektiv). Fast med lite vackrare ord och lite ”alltså det är inte fel på dig” insprängt här och var (nähä? vart ligger felet då?).
Aja, hade nästan väntat mig det, har inte riktigt trivts detta året heller. Så nu har jag två veckor att bestämma mig hur jag ska göra med det här rummet (ska jag säga upp det nu och hoppas jag hittar nåt till hösten eller ha kvar detta tills jag hittar något nytt?).
Och för er som oroar er, nej, jag tog inte vidare illa upp. Jag vet att jag inte passar in bland andra ”normala” studenter, men det är för att jag är jag (exklusivt social och inte festvänlig). Däremot är det ju alltid svårt när tre personer är emot en och ens person (som dom faktiskt är, vad dom än säger), men den jobbiga känslan försvinner nog tills imorgon. Roligt att bo med dessa tre personer i två veckor till f.ö.
(Om det är något som läser detta som har förslag över annat boende så tas detta förslag emot med glädje).

The Ugly:
Ehm… har nog inget här faktiskt… tog mest med den här delen för att få en snygg titel på inlägget =D

Så ta hand om er (och sköt er så att inte era kollektivkamrater slänger ut er med huvudet före 😉 )

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.