Matte, blogg och ditt och datt

Först och främst. Dagens lätt bästa kommentar kom från vår matteförläsare mitt i ett exempeltal. Han hade gått igenom hur man skulle räkna ut tyngpunkten på en kvartcirkels längd när han går fram och kollar på sina anteckningar för att fortsätta när han utbrister

Såhär står det inte på mina papper…

Mycket skratt minst sagt. Men han fortsatte på och det blev rätt ändå =)
Så går det när man är matteföreläsare och går på rutin =)

Sen som ni kanske märker har jag äntligen uppgraderat wordpress på min blogg. Så nu är allt på svenska igen, och förhoppningsvis är det inga stavfel eller konstigheter (är det det så säg till). Det finns också en funktion för att prenumerera på inlägg (dvs du får ett mail som inte klarar åäö) när jag eller nån annan svarar på ett inlägg, bra om du vill ha koll på en diskussion eller så. (Hjälper också mig så jag slipper bestämma mig för att fortsätta här där alla ser den men folk glömmer bort det eller i mail där bara en ser det men har koll på det). Men det är självklart frivillligt. Lite nyfiken bara, såg först nu att bloggen minns folk (och säger ”Hej Zacha”) när man inte är inloggad, har det alltid funkat så? Skiiitsmart juh.
Rättelse: Verkar bara vara slaskpost som har problem med åäö. Så det blir snyggt.

Sen har jag också skrivit ett (litet?, nä) inlägg på Why? för er som är på det humöret.
Men nu ska jag uppdatera vidare dom andra bloggarna och sen är det bönegrupp *längtar*.

Hejje!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.