Helg

Ja, äntligen är det helg.

Igår var det tonår (som jag kom till i tid för en gång skull) med lite lärakännalekar i grupperna. Eftersom alla kände varandra i min grupp körde vi en generell lek ist, gick relativt bra.
Sen kom en kvinna och pratade om Teenstreet, och hon och Acki försökte få med mig på lägret i sommar som ledare… få se hur det blir med det…

Sen var det till missionskyrkan och sitta där och fika och prata med ryttisfolk, jönköpingsfolk (en iaf, eller tabergare är han väl) m.m. (bland annat en präst i en SVK/SMK församling, intressant blandning).

Sen hem och sova.
Var precis som det låter, bra och roligt.

Sen idag sov jag läääänge för att åka till stan och kolla efter frisörer och kolla runt lite.

Köpte en ”neckstrap” till min mobil (så jag lätt kan dra upp den ur fickan), tyvärr har bara gubbdagiset en massa ”coola” ”neckstraps” så fick bli en med dödskallar på, passar bra med mitt farliga nyckelband. Sen macedonkan (planerat i förväg, var så sugen på skräpmat), till netto, köpte mer mat än vad jag hade tänkt att köpa där för att sedan cykla hem och nu ska jag bara ta det lugnt. Antagligen kolla på nån film på datorn.

Aaah. Helg.

Hoppas ni också har en skön helg.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.