Tonårsdygn

Schema

Eller ”Övernattning i verkstan”.

Har precis varit iväg med tonår. Åkte halv 7 igår och kom hem 5 idag.
Väldigt mysigt och trevligt dygn med tonåringarna.

För er som vill veta vad vi gjorde tycker jag Philip (Phorre84) gjorde ett utmärkt schema som ni kan se till höger. (Ja, det är jag som är Dorre86).

Igårkväll var det allmänt skön stämning och andjakten gick oväntat bra. Dom lyssnade faktiskt på varför jag, Philip och Johanna (Johorre82) är kristna idag. Sen var det svårt att hålla pli på den lilla bönegruppen efteråt, 3 killar i 6-7:an har inte så bra disciplin.
Sen idag var det undervisning, eller skulle vara. Blev ganska lite och enkelt på grund av att folk var trötta (vissa sov som sig bör inte alls) och vissa stack tidigare. Men allmänt var det en mysig och hemtrevlig stämning.

Det roligaste med helgen var dock dom tre tjejerna som hade räknat med att få sova med sina pojkvänner (som är från närheten där vi var). Det blev en intressant diskussion, speciellt mellan en tjej och Pelle, u-ledaren, som efter några argument från pelle slutade med ”Men vi har faktiskt MENS!” och en arg tonårstjej (först senare fattade jag varför det var ett argument, men jag tycker i vilket fall att det snarare är ett argument mot…). Vi vek oss dock inte som sig bör, dock hittade vi tjejerna i killrummet i morse… men jaja, vi gjorde vad vi kunde…

Så kortfattat. Trevlig umgängeshelg, dock lite för lite sömn för tonåringarna och lite för dåligt tänkt med undervisning idag.

Ha en bra fortsatt helg!

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. HAHHA, helt klockren kommentar ”men vi har ju faktiskt mens”. HAHAHHA *asg*
    hoho, okej tror jag lugnat mig nu. skitsnyggt schema också, eloge till phorre84 😀

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.