Det är såhär det ska vara…

… på helgerna (se, det blev ingen kent-referens, eller jo, kanske…)

Helgen började med tonår med tårttävling. Helt underbart roligt och nu började jag äntligen känna mig lite hemma bland tonåringarna, lite eftersom dom också började känna igen mig vid det här laget. Kändes väldigt bra. Och alla tonåringar var med, även killarna som först var ”Är det tårttävling? Ses sen när dom är färdiga och vi får äta.”
Sen andakt/möte. Den här iden med att ha ett möte i slutet (med lovsång, betraktelse/berättelse/”predikan”, lovsång och bön) funkar faktiskt bättre än vad jag trodde. Sen var ju inte själva bönegrejjen lättast (har lite svårt för att tag i en grupp tonåringar och göra något vettigt av det, men det kommer väl det med).

Sen var det upp och lyssna på Grand Central Winter på kyrktorget. Var dock lite småtrött så jag kunde inte riktigt uppskatta musiken. Satt mest och pratade med folk, mest Klas (st?) och Erik. Innan jag följde med när Kristofer skjussade hem en Lisa som hade sprungit på en kille på innebandyn och fått sy några stygn på ögonbrynet. Sen en helt underbar cykling hem, lagom kallt.

Sen lördagen var städning, matlagning, lite chattning med min nyvunna vän för att sedan dra till Jonte och spela Joakim von Ankas Fantastiska Finanser. Enlilgt jonte skulle det ta sådär en timme… men med fikapausen på ungefär en halvtimma inräknad blev det 3 timmar… men så var vi två i samma lag. Sen vann inte jag och lars heller… men vi var riktigt nära… en omgång till så skulle vi varit sådär en 20 miljoner ifrån att vinna (vilket man gjorde när man fick 1 miljard). Fick spö av tjejerna istället… hårt.
Sen hem, hitta både petter och karin på msn och sitta där lite för länge =P

Sedan upp idag och fixa till sig innan man skulle träffa en los för att sticka till ryttis. Där en väldigt bra predikan av Emanuel Bäckeryd och vacker sång och lovsångledning av Tine Röjås. Därefter lite krångligt kyrkfika, men träffade lite folk och lyckades presentera los för några iaf. Så uppdraget få los att fastna i ryttis hon och med fick iaf en liten start =P Sen cykling hem där jag är nu och bara njuter av allt som hänt i helgen. Men snart blir det lite matte och sen kanske träffa en karin.

Hoppas framtida helger också bli såhär bra (hörde något om en tacokväll hos Kristofer nästa helg… =P)

Gud välsigne er alla, hoppas ni haré bra!

Dagens musiktips:

Malena Furehill (släkting till mig)

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Härligt att höra mannen! =)

    Mycket gott önskar jag dig min vän (du är välkommen upp till E-tuna någon helg med, vi får la höras ifall det är något som passar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.