Tidens Hjul snurrar för evigt

Vilken poetisk titel jag fick dit.

Ni som har lite koll vet väl detta redan. Men jag läste precis att Robert Jordan är död. Detta under skrivandet på den 12 och sista boken i sin mastodontserie Tidens Hjul. Det är hemskt tråkigt måste jag säga… att ha ett avslutat epos kan inte vara roligt… Tolkien hann ju iaf färdigt med själva huvudserien, det hann tvärr inte Jordan med. Så alla Jordanläsare, jag lider med er.

En tyst minut för denna stora (och tålmodiga man) som har gått bort.

Jag är glad att jag inte orkade längre än bok 5, för att sitta där med bok 11 och veta att det inte finns en sista bok (i alla fall som är skriven av författaren själv) skulle varit hårt.

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.