Jag kan en väldigt rolig lek. Man är tio personer i ett rum…

… eller rättare sagt sex personer utan något liv =)

Regler:
Reglerna är ganska enkla (så länge man läser dom och inte _antar_ att det är fem personer det handlar om eller dylikt *hinthint*)
Varje person ska helt enkelt i ett inlägg på valfri blogg först skriva ned dessa regler. Sedan ska personen skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Efter att ha skrivit ned dom sex sakerna väljer personen helt enkelt ut sex nya personer och skriver ned deras namn. Sedan är det bara att lämna en kommentar på deras blogg att dom har blivit utvalda att delta i denna eminenta lek. Enkelt som paj.

1. Jag har blivit av med en fobi genom att INTE utsätta mig för den, nämligen hissrädsla. Har inte åkt så värst mycket hiss på senaste åren (den senaste gången jag minns att jag var hissrädd var när jag var i Barcelona för några år sen). Sen nu i somras på pappas jobb där jag sommarjobbade så var det en hiss för att komma in, och inte inte vilken hiss som helst utan Hissen som antagligen startade min hissrädsla (man får inte gå för nära dörren får då fastnar hissen, och om man går för nära i precis rätt/fel ögonblick så fastnar hissen helt totalt tills nån hisstekniker kommer). Dock hade jag inga problem alls att åka hissen nu i somras, snarare tvärtom, det var en trevlig och lugn stund för mig själv.

2. Jag gillar att gå barfota på vintern mindre stunder. Helst när det är skare och man kan gå på snön utan att falla igenom. Det är svalt och skönt och på sitt sätt ett slags ”självplågeri” fast på ett snällt sätt. Det får en helt enkelt att inse att man lever och att man har det ganska bra (när man inte är ute och springer barfota i snön då det vill säga).

3. När jag ska ringa och klaga på något så tänker jag ofta igenom vad jag ska säga och vad jag ska svara om dom inte är tillmötesgående eller om det blir problem så jag inte tappar bort mig helt om jag skulle bli arg eller sur. Visserligen är jag väldigt snäll när jag väl ringer och eftersom det oftast inte blir något vidare fel så brukar samtalen bli väldigt snälla och jag brukar inte behöva säga något av det jag tänkt ut att säga.

4. Jag har från att vara en sporthatare gått till att tycka innebandy och fotboll med vänner är ganska trevlig. Jag har också för chansen att vinna (eller förlora) en hundralapp per termin börjat springa och är nu uppe i 2-3 ggr i veckan. Jag menar en hundralapp och lite prestige mot syrran? Vad har hänt med mig…

5. Dom flesta har vårkänslor och höstdepressioner. Jag har vårdepressioner och höstkänslor, iaf har det varit så dom senaste 3-4 åren. Anledningen tror jag är det lite jobbiga våren för fyra år sen (gjorde slut med Lisa och hade skuldkänslor hela våren och sommaren).
P.g.a. detta är jag dock väldigt nyfiken på denna våren eftersom det hittills varit väldigt bra och att jag är på ett helt nytt ställe som jag älskar.

6. Jag vägrar att lyssna på musik som spelas allt för mycket på radion och musik jag inte upptäckt själv (eller fått en personlig rekommendation om). Detta har väl i princip både bra och dåliga sidor, men mest bra. På så sätt orkar man med mer musik och man får lite kvalitet i det mesta.

Okej, det var väl det…
Om Lisa, Linnea, Los, Petter, Kajsa (det var väl alla med blogg?) vill göra detta får dom det. Annars strunta i det. Jag har iaf haft kul funderandes på vad som är mysko/speciellt med mig.

Delta i diskussionen

11 kommentarer

 1. hm. okej, jag gör det väl då..längre fram.. typ.
  (att gå barfota i snön är underbart ju.)

 2. Jag kan inte bota någonting, allt hänger på dig och din tro på kraften unga padawan…
  Men du får allt försöka själv faktiskt, undvik hissar några år så kanske det kommer =)

  Och du behöver inte ha så bråttom kajsa, det här tog mig nog en vecka att skriva =P

 3. hej daniel.
  jag är nog lite off och seg för jag läste det där idag =)
  men jag ska ta tag i mitt liv (eller som man inte skulle ha) och berätta djupa och mystiska hemligheter om mig själv =)

 4. Haha, jag tvingar ingen. Jag vet att det antagligen bara är jag som inte har något liv och därför skriver så här långa inlägg om hur konstig jag är.

  Men visst skulle det vara kul att läsa, det kan jag inte säga emot.

 5. jag skrev ett såntdär inlägg i punktform nu om hur konstig jag är.. det blev 13 punkter istället för 6.. måste solla lite innan jag kan publicera listan tror jag. annars vet man ju aldrig vad folk får för sig att tro om mig..!:P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.