Ledig på Taiwan

Jepp, nu är jag helledig och på Taiwan.

Med det första menar jag att jag nu inte har något inplanerat innan skolstart den 22:a. Till en början såhär känns ganska skönt, jag är lite småförkyld men det är vårväder och jag är ledig och då känns det nästan som att livet inte kan bli bättre. Men jag vet samtidigt att jag kommer krypa på väggarna av ensamhet om bara några dagar, speciellt eftersom jag spenderat dom senaste fyra veckorna lite drygt i sällskap med olika delar av familjen.

För precis efter tentaperioden var slut kom mammapappasamuel och gjorde mig sällskap här på Taiwan. Detta ledde till en ganska lugn semester där vi utforskade närområdet, det vill säga Hsinchu, Taipei och ett “litet ställe” vid namn Yingge/鶯歌. När dom hade varit här en fyra-fem dagar kom också systra, som sedan stannade kvar när väl mammapappasamuel åkte hem efter ytterligare en två-tre dagar.

Därefter åkte jag och systra på vår Kinaturne vilken inbegrep Hong Kong, Shanghai och Beijing. Den innehöll dessutom också förkyldningar som varierade i typ, symptom och offer. Men allt som allt blev det två helsköna veckor som där jag fick se mycket och jag har nu många bilder som jag nu måste sortera, både på datorn och mentalt.

Lite mer info om resan kommer kanske, funderar på att göra en kort resume med inlägg för varje destination på Kinaresan eftersom jag är ledig och inte har något bättre för mig. Men jag vill inte lova något, vet hur dålig jag är på att hålla löften om bloggposter. Men bilder borde i alla fall komma senare.

Nu ska jag äta nudlar och varva ned lite. Imorgon är det fredag och jag har inte en aning om vad jag ska hitta på.

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Hej Daniel!

    Vi från cellgruppen skickar en kryapådigkram och ber för att du inte ska känna dig ensam.
    Du är med i våra böner varje onsdag (miiinst) 🙂

    Ta hand om dig!

    Kram från oss alla genom Emma

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.