”Hemma” i Mullsjö

Ja, då var jag ”hemma” i Mullsjö då.
Känns… ja, jag vet inte. Ganska skönt att vara hemma i ett helt hus och ha familjen runt sig. Lite tråkigt att det betyder att jag behövt lämna Linköping och mina vänner där. Speciellt eftersom jag vet att det är ett gäng kvar där.
Men får göra det bästa av det. En fördel med att vara hemma är ju att jag har nära till sommarjobbet (samma som dom senaste 3-4 åren) och det är ju bra, för sommarjobb är bra, då får man pengar. Pengar som kan användas på Taiwan om man ska åka dit (och det ska jag).
Så för er som missat det. Jag har sökt om att få åka till Taiwan och för mitt utlandsår. Har blivit antagen på skolan på Taiwan, National Tsing Hua University (NTHU), så nu är det bara visum och flygbiljett kvar typ. Känns både spännande och lite skrämmande.
Nepp, nu ska jag fortsätta att ha sommarlov och inte göra någonting!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.