Lördag – Söndag

Ja, då var det ju lördag – söndag då. Lite mer saker har hänt l-s än t-f.

Först och främst var det undervisning och övernattning på Östgötagården (EFK’s lägergård en liten bit utanför Linköping). Föreståndaren för Vineyard i Sverige (bosatt i Uppsala) Hans Sundberg kom och pratade om att höra Guds röst för en sådär 25 tonåringar, 10 studenter och 10 vuxna (varav de flesta som inte var tonåringar var ledare för tonår eller tonårsgudstjänsterna). Väldigt speciellt med någon som tar det så enkelt och så självklart och har en så frisk inställning till det. Det var först undervisning och sen lite praktiserande, där även de tonåringarna som inte skulle kalla sig själva för kristna var minst lika aktiva som de som kallar sig kristna var. Väldigt speciellt, och välbehövligt för vissa (till exempel mig =) ).
Förutom det var det ju mycket fika, mat och allmänt häng. Maten var dessutom sockermättad enligt Johanna, och hon hade väl rätt, det var pulvermos och köttbullar, chokladpudding, nyponsoppa, biskvier, chokladmousse (möjligtvis puddingen blandad med grädden) och ljust bröd, jättenyttigt =)
Allt var väldigt bra helt enkelt (förutom möjligen den lite höga sockerhalten). Dock var jag lite trött eftersom jag “bara” fick 6 timmars sömn (lyckades på något vis lova att stanna uppe till kl2 då det var läggdags).

Söndag var också i princip helt full, dock med flera olika saker.
Först kyrka, och det var väl inget speciellt där egentligen… förutom missionskollekt, för sånt gillar vi.
Sen lunch på Nancy’s med kyrkfolk, mkt trevligt, alltid roligt, speciellt när det finns nya personer att prata med.
Sen RoboRally hos Klintemys, första gången jag spelade spelet jag köpte i somras, och jag tyckte faktiskt att det var ganska roligt, trots att jag förlorade. Dock ska man nog vara en sådär 4+ för att det verkligen ska vara roligt.
Sist filmkväll hos Rilla, Be Kind Rewind med frukt som tilltugg. Filmen var väl sådär, tilltugget var gott och folket var väldigt trevligt. Så även det var lyckat.

Så helgen har helt enkelt varit en bra avslutning på ett bra veckoslut förra veckan =)

Men nu är det Mekaniklabb som gäller. Haré!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.