Hönöhelg

Ah, Hönö.
Trots att det bara har varit en helg har det varit riktigt skönt.
Lugnt och skönt med familjen (den enda som saknades var min kära systrami). Och det har faktiskt inte varit så dåligt väder. Regnade inatt och det kom en störtskur på en halvtimma medan vi satt på altanen och åt idag. Annars relativt trevligt väder, mer sol än grått.

Årets första och sannolikt sista havsbad blev det också. Hemskt nog var det också årets första utebad *skäms lite*. Och skönt var det, riktigt skönt. Ganska lugnt på stranden också =)

Hönö är helt enkelt att bra ställe att koppla av på med familjen. Inga måsten och krav utan mest bara häng och ta det lugnt. Jag älskar Hönö (och kommer inte vara glad den dagen då vi säljer huset, en dag som bara kommer närmre och närmre).

För övrigt så pågår min undersökning för fullt. Började förra söndagen och trodde jag skulle bli klar på en vecka, men inte då. Inte ens halvvägs, återkommer med resultatet om sådär en, två veckor när jag förhoppningsvis är klar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.