Sova för lite och läsa för mycket

Ja, det går att göra.
Tyvärr är det inte så att läsningen är skolrelaterad (som den borde, har 2 tenor om 1½ vecka, och en om två) utan det är Farseer Triology som har fått mig i sitt grepp. Köpte alla tre böckerna nu i våras och är nu i slutet på sista boken (som är på sådär 7-800 sidor). Tänker iaf inte köpa The Tawny Man förrän möjligen efter tentorna är över. Allt annat vore idioti.

Livet annars är ganska bra men trött.
Var hemma i helgen, sov för lite, läste för mycket och skrev färdigt min wikipediaartikel om Penrosetessellation, ett mycket intressant ämne, om än mer nöjesmatematik är någon matematik med nån direkt tillämpning. Dessutom träffade jag än en gång underbara lilla Alice (brorsdottern) och hennes föräldrar och inte minst min nu 11 årige lillebror (för er som inte fattar, han fyllde i måndags och vi firade honom i söndags).

Men nu ska jag äta lunch, åka och köpa mat, översätta lite meningar till kinesiska, skriva gloskort och och läsa igenom min wikipediaartikel igen. Och om det är nån tid över efter det är det lite vila och sen matte som gäller innan labben klockan 5 (som håller på till 9).

GVE

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.