Kinesiskatenta. Klar. Hitta något med talet 3. Klart.

Gick på 2h.
Känns lite konstigt att det gick så fort… men antagligen gick det bra. Det kändes bra iaf.
Kan dock inte skriva längre, konstant skrivande i 2h gör min hand trött och min handstil ser ut som kinesiska (haha, vad rolig jag är).
Men klar är det, så nu är tentap slut på ”riktigt”, för oss kineser iaf.

Sen var det tonår igår. Karins mamma vad där och pratade om kärlek och relationer (hon är barnmorska så det blev lite ”mer än så”, dvs snack om sex också).
Diskuterade lite frågor i en killgrupp när philip tyckte jag skulle säga dom viktigaste tre sakerna jag tycker hos en tjej, kom fram till att jag faktiskt har just 3 ”krav”, Omtänksam, Självständig (”ska kunna stanna hemma själv när jag går på hockey” som Philip sa) och Stabil. Sen har jag ju mitt eviga fjärde krav som är lite mer förhandlingsbart också, hon ska spela piano (ganska bra på det också).
Talet tre är bra helt enkelt (räknar inte mitt sista krav som seriöst).

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.