Finns det inte på facebook finns det inte.

Precis. Såg en notification från en quiz på fejjan idag:

[En bekant] is Iris.
What part of the eye are you?. Take the quiz to see your result.

Alltså, en quiz för att se vilken del av ögat jag är? What?
Allt udda finns på facebook… och finns det inte där existerar det inte…

Annars i mitt liv:
Trevlig helg igen. Andrum i fredags, melodifestival i lördags, gudstjänst med kyrklunch och senare födelsedagsfirande i söndags.
Så som en helg ska vara helt enkelt. Skönt väder också om än lite blåsigt, speciellt när man är ute och springer vid vilket det ALLTID är motvind på vägen hem, slår aldrig fel… (sen gjorde jag missen att ta en springtur snart inom jag skulle iväg, blev så seg att jag blev 45 minuter sen =P)
Men ett stort grattis till Ella igen!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.