Hektiskt del2

Eller, så farligt vard det inte.

Först var det i söndags som fylldes ganska snabbt igen. Kyrka, kyrklunch med helt underbar vegetarisk lasagne och sen inflyttningsfest hos en person jag träffat en gång.

Sen igår var det sovmorgon innan jag cyklade iväg till ljusbehandling och skulle vara klar lagom till lunch. Om det inte var för att jag fick vänta på att bli stucken i armar och händer en tre gånger. Mina blodådror tycker helt enkelt inte om att tas blodprov på.
Sen snabbt hem, äta lunch och plugga på kinesiska glosorna innan matte, sen kinesiska, sen mattelabb (i maple), sen bönegrupp. Åh vad jag älskar min bönegrupp. Både folket och idén… känns verkligen som något bra på alla vis.

Sen idag var det väl lite hektiskt då jag väcktes kvart i åtta av lektionspåminnelse via SMS, klockan hade inte ringt för att jag trodde att det var lektion i eftermiddag och inte förläsning kl 8. Men jag hann dit också.

Men nu är det lugnt igen, lugnt och skönt.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.