Datorfasta igen och wikipedia

Ja, har börjat en datorfasta igen, vilket innebär att det är ungefär max en halvtimma framför datorn varje dag, kommer dock förhoppningsvis bli typ en halvtimme varannan var tredje dag (så man inte missar något viktigt, t.ex. den möjliga resan med systrami).

Sen måste jag också påpeka att wikipedia är underbart, även den svenska upplagan.
Kolla bara på artikeln för Kyss (länken leder till en permanent sida för hur Kyss ser ut vid skrivande stund).
Först och främst har vi ju den nästan veckogamla vandaliseringen

En slags sugande muskelrörelse mellan tre olika personers läppar,

Lite vardagshumor (alltså det är bara det där med tre som är ändrat och flummat, det andra är faktiskt den riktiga ”seriösa” artikeln).

Sen har vi min favoritinformation:

För att undvika att näsorna ska stöta samman vrider ofta ett par sina ansikten åt sidan när de ska kyssas. Vissa uppskattar inte detta undvikande utan vill också att näsorna ska mötas under kyssen. Om denna preferens gäller endast den ena deltagaren i kyssen kallas företeelsen näsfäktning.

Näsfäktning, helt enkelt veckans bästa ord.

Sen fick jag mina Shure SE210 och är väldigt glad att jag lyckades beställde dem dagen före prisändringen (studentpriset gick från 876kr till 1028kr). Sitter och lyssnar på Dream Theater nu, helt underbart.
Ang det har jag dagens spartips: Om man vill ha ett par Shure SE530PTH (lyxmodellen) hos dustin så är rabatten för en student 4795 – 3188 = 1607 kr -> 33.5 % rabatt, det ni.

Gud välsigne er alla!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.