Jobb och Retro (a.k.a. saker på min dator jag aldrig kommer klaga på igen)

Ja ni.
Det är mest jobb just nu känner jag, känns mer än 1½ vecka sen jag skrev min tenta och absolut mer än en vecka sen jag började jobba.
Händer inte så mycket annat…
Råkade dock på en rolig sak (för oss datarnördar) idag som gör att jag aldrig kommer klaga på några saker på min laptop. Ljusstyrkan på skärmen, styrplattan, tangentbordet och operativsystemet (arbetsställningen kommer nästan in här, men den är ju trots allt självvald).
Varför? Jo, för idag har jag pillat med en gammal laptop som är 10+ år. Win 3.1, diskettstation (ingen cd), kommunikationen med omvärlden sker genom seriell kommunikation (RS-232, inte USB), styrkula som inte gör vad man vill och en skärm utan någon större backlight. Dessutom sitter den en bit upp på en hylla (ungefär i huvudhöjd), vilket gör den jättejobbig att skriva på.
Det småroliga är att den stått på dom senaste 5 åren med någon omstart då och då kanske men ingen som använt den till något, eller märkt att det stått där typ =P

In other news. ”Hittade” och uppdaterade min dikter.doc idag. 55 sidor dikter, okej, alla dikter han en rubrik och dom första sidorna är innehållsförteckning, men eftersom texten är i storlek 10 times new roman är det ganska mycket ändå (provade att ta bort början och göra allt till TNR10, 48 sidor).
Undra vad jag ska ha det till egentligen… mycket intressant, men också mycket skit. Och inget jag orkar ta itu med =P (om ingen skulle hjälpa till, men den chansen är ju lika med noll =P)

Aja, ha en fortsatt (varm men) trevlig sommarkväll!
GVE

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.