Sommarlov! (och så lite jobb)

Sitter på tåget hem och skriver detta (lägger dock inte upp det från tåget eftersom GPRS är allt för dyrt…)
Nu är sista tentan skriven, det bärbara nedpackat och bredvid mig och jag på väg hem till Mullsjö.

Tentan kändes ganska bra måste jag säga. Hann inte helt (hann bara med 5½ uppgifter av 7). Skulle dock inte klarat mer om jag hade tid för jag fick hjärnsläpp på näst sista uppgiften (kom inte på hur man kunde skriva om cos2θsin5θ).
Men minst en 3:a räknar jag med.

Kändes bra med mina kollektivkamrater när jag åkte också. Har väl inte riktigt uppdaterat er om läget, men det verkar som att dom efter att jag pratat med dom en och en (längre med tjejen, bara några minuter med killarna) förstått att jag inte gjort något med mening och ”förlåtit mig”, i alla fall efter dom fått reda på att jag skulle flytta 😉
Nä, skämt åsido har den sista veckan varit ganska trevlig, satt och pratade med dom vid matbordet häromdan och har dom två senaste dagarna skrattat gott åt Dags projekt med uppblåsbar pool på balkongen (killen lånade en häromdan och idag gick han och köpte en själv…).

Men nu är det hemåt till Mullsjö det bär och jag kommer antagligen vara där i princip hela sommaren (förutom Hönöveckan förhoppningsvis) och är fri på kvällar och helger, så om ni har tråkigt så ring (eller smsa).

Gud välsigne er tills dess!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.