Pucko

Jag är ett pucko.
Inte pucko som i drycken, som i ”jag är en festis” stil.
Utan helt enkelt en urbota idiot.
På grund av detta puckot så är nu:

 • Glassen slut… eller nåt sånt (Ätlig var den iaf inte)
 • Golvet i köket blött (under plastgolvet mind you)
 • Taket i förrådet blött (gipsplattorna var mjuka…)

Tur i oturen ska väl köket byggas om nån gång… men jag vågar inte ens tänka tanken om vattnet har spridit sig för långt…
Jag är en jubelidiot som inte kan tänka själv och som tappar tidsuppfattningen när jag sitter framför datorn…
*Suck*

självhat? nädå… aldrig…aldrig daniel inte… aldrig… (jo)

Tillägg: Jag lyckades indirekt också förstöra frysen. Den rök visst när pappa satte på den igen, på både sätt (dvs pun intended) 😀

Delta i diskussionen

4 kommentarer

 1. vad har du lyckats med?

  en klok människa sa en gång till mig; att man kan göra idiotiska saker, men man är ändå ingen idiot. & alla gör saker som inte är så värst clever. när det väl har hänt, kan man inte göra mycket annat än att lära sig av misstaget. att tänka på vilket idiot man tycker att man är, gör inte direkt saken bättre.

  take care. du är bra 🙂

 2. Jowl & Knin:
  Först så glömde jag frysen öppen. Inte så farligt, sånt händer.
  Så jag plockade ut allt och ställde en balja under pipen frysen har så att vattnet inte skulle rinna ut på golvet. Tänkte inte på att baljan kunde bli full… så golvet blev en sjö ändå… och nu är det buckligt här och var…

  Knin:
  Jodå. Jag kommer aldrig försöka avfrosta en frys och tänker i framtiden bara bo i hus med avfrostningsfria frysar. Så slipper jag problemet igen… (Lära sig? vad är det? undvika det igen är bättre 😉 )

 3. haha, vissa saker kan man inte undvika för övrigt, & du får ha en duktig lön om du ska kunna flytta till en avfrostningsfri frys direkt. (btw, vad har du för frys där du bor nu??). vissa kokar vatten & ställer in i frysen när de frostar av den, för att vattnet ska smälta snabbare, men det gick tydligen att glömma den öppen också 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.