Bästa Slashdotartikeln Någonsin

För alla er som ser mig som nörd så får jag väl erkänna det med det största beviset som finns.
Ja, jag läser Slashdot regelbundet. (Sådär, nu var det sagt).

Men idag när jag kollade i RSS-feeden så såg jag världens bästa titel på en artikel, nämligen Organism Survives 100 Million Years Without Sex. Alltså man förstår vart detta kommer att ta vägen redan innan man läser kommentarerna. Men åndå hade jag sååå roligt när jag läste dom, det var mer oseriösa än seriösa kommentarer =) Så om du känner dig lite nördig och dryg så rekommenderar jag verkligen att läsa igenom kommentarerna för ett gott skratt.

Andra roliga artiklar idag är Dungeons & Dragons and IT och Gifted Children Find Heavy Metal Comforting som av någon händelse kommit just samma dag. (För så extremt nördiga artiklar är det inte vanligtvis).

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.