Deas Vail & Ivory

Alltså Deas Vail är hur sköna som helst, låter lite som Mae men fylligare och mer höga stämmor (enkelt förklarat). Lyssnat ganska mycket på dom på sistonde och säger bara det fastän jag har deras EP på datorn i vettig kvalitet så SKA jag ha tag på den på riktigt. Band som Deas Vail måste stöttas.
Om ni tycker om skön indierock så lyssna själva på låtarna på deras myspace och övertygas (deras myspace kommer man enklast till via deasvail.com).
Sen hoppas jag att jag kan få tag i deras skiva när den kommer ut i mars, förhoppningsvis håller dom så länge (det tror jag faktiskt).

Sen i samband med Deas Vail måste ju jag också nämna Ivory vilka jag hittade i samma veva som Deas Vail. Dom är visserligen lite mer åt indierockhållet och är lite av en blandning av Death Cab for Cutie och The Fray, lite soft pianorock helt enkelt. Funderar på att köpa deras EP också (kostar 10 dollar med porto om man köper en skiva och ännu billigare (8 dollar) om nån annan också vill ha *hinthint*). Om ni är nyfikna på dom också så kolla upp deras myspace (deras webbsida är inte uppe) på http://www.myspace.com/ivoryband

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.