Helgen m.m.

Sådär, nu har jag samlat kraft nog (och tagit igen sömn?) efter helgen.
Mkt trevlig helg, kortversionen finns ju här så egentligen behöver jag väl inte säga så mycket. Mer än att jag träffade mer gamla betlare än förväntat (även om jag missade emelie och elin, men det kunde inte hjälpas).

Just nu så funderar jag mest på vad jag ska göra hela veckan… imorgon ska vi till Ullared (och NEJ, jag tänker inte härma improvisionsteatergruppen där =P) men annars har jag appselut ingenting att göra…
Aja det löser sig väl nog. Tjing

ps. om någon kan php så får den gärna säga till, försöker fixa så att jag kan få schemat på tfonen genom att använda ett php-script och hämta informationen från skolans perlschemascript.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.