Sjuk

Ja, då var jag sjuk också. Efter att ha haft lite svårt att sova natten måndag tisdag lade jag mig i tid i tisdags för att vakna upp igår med en förkyldning. Tack och lov inte en snuvig en utan en torr en, dvs. halsen gör lite småont och känns torr och näsan mest bara torr, men det duger ganska bra det med. Men jag gick ändå på föreläsningen igår, eftersom den bara var en och kort men gick därefter hem för att vila och göra läxa till idag.

Dock tog förkyldningen över och det blev mer vila än göra färdigt läxan (som var halvklar innan), men jag tycker ändå jag gjort mitt nästan bästa med svaren. Dock kan svaren kan vara lite konstiga eftersom förkyldningen igår satte sig mer och mer i huvudet allt eftersom dagen gick, dvs. jag blev mer och mer borta.

Gick dock och la mig i någorlunda god tid, men hoppade ändå första föreläsnngen idag eftersom jag inte orkade springa mellan båda skolorna. Gick däremot på mikroelektroniken därefter för att lämna in läxan och skriva quizen (duggan). Tänkte att även om jag inte hade lyckats plugga så mycket på tisdagen och onsdagen kanske det skulle gå ändå. Men nä, det gjorde det inte kan jag säga. Det är full möjligt att jag satte 0 poäng faktiskt… menmen, läraren är bra så han förstår nog, även om han nog inte kan göra något “åt det”.

Så än en gång har min lite för stora “plikttrogenhet” slagit fel… så nu funderar jag på att skippa labben ikväll och kanske föreläsningen imorgon, så jag kan vila bort den här jobbiga förkyldningen.

Disclaimer: Detta inlägg är antagligen inte alls sammanhängande, men jag skyller det på förkyldningen.

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.