Torsdag – Fredag

Ja, är lite sen med att skriva men lördag-söndag kommer sen (imorgon typ).

I torsdag gjorde jag ju dock inte så mycket. Hade en slappkväll och kollade färdigt på Firefly. Var allmänt sur på att serien las ned efter en säsong och att det bara har kommit ut två serieböcker (och en film som jag ännu inte sett) sen dess (typ 4år sen). För denna serien är ju sjukt bra. Både som allmän TV-serie och Science Fiction. Härliga stereotypa karaktärer som funkar väldigt bra utan att bli för stereotypa och en skön story där dom faktiskt lyckas då och då (ovanligt för TV-serier nuförtiden tycker jag).
Sen var det ju en säsongsavslutning och inget serieslut så sista avsnittet gjorde en ju mest sur och purken över att man inte fick veta fortsättningen mer än knöt ihop det snyggt.
Aja, summa sumarium. Det är en bra serie som tyvärr las ned allt för tidigt.

I fredags var det domkyrkan som gällde. Ekumenisk lovsång och bönemässa med efterföljande fika. Något så underbart vackert och härligt var det att vara i Domkyrkan, det enda jobbiga är ekot när någon pratar, alldeles för mycket och störande rent ut sagt. Men ekumenik i domkyrkan is the shit, fick i efterhand också reda på att en ledare ur katolska kyrkan var där och rekade inför att de katolska ungdomarna också skulle kunna vara med och hade gillat det, så de kommer också vara med i fortsättningen (även om dom inte kommer att dela nattvarden med oss andra, men det får vi väl ta).
Fikat var inget speciellt, men trevligt och gott.

Men nu film i Beverly Ryd. haré!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.