Psoriasis mot Daniel 1-1

Glömde en sak innan, jag har vunnit en liten seger mot psoriasisen.

Senaste kampen var för något år sen när jag fick psoriasis på halsen/bröstet vilket gjorde att jag inte kunde ha mitt kors. Den gången vann psoriasisen.

Nu i fredags var jag lite röd i ansiktet efter ha solat (ljusbehandling eftersom solning förbättrar huden) och när det gällde mässan i Domkyrkan kände jag att “Om jag är röd så vill jag inte gå och låta en massa annat folk se mig såhär, dom måste ju tro att jag solar överdrivet mycket och/eller inte kan hålla tiden när jag solar”.
Dock ändrade jag mig och cyklade dit ändå (och fikade efteråt). För vem bryr sig egentligen, visst, folk kanske tror att jag är fåfäng men låt dom tro det då, who cares.
Det var en liten seger men än så viktig =P

Och dett var väl det… godnatt på er då!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.