Helg!

Ja, då var det helg. Skönt med lediga dagar.
Extra härligt är det också för att broder med fru och döttra är här, en helt underbar liten brorsdöttra. Satt och ”lekte” med henne en halvtimme idag, lekte är inom citationstecken eftersom det mest inbegriper att hålla henne borta från trappan (hon kryper runt som en galning), trycka på Shrekleksakens mage, rulla bollen till henne eller gå med henne greppandes runt fingrarna försökandes gå framför en. Men go och glad är hon vanligtvis.

Körskolan går bra f.ö.
Blev ”klar” med teorin i onsdags. Så har mest gjort osvarade frågor senaste dagarna (men dom tog slut dom också igår). Läraren i bilen sa att ”Ja, det här har ju gått fort, så då kör vi lite mer stadskörning i början på nästa vecka så börjar vi repetera sen då”. Så det känns gött.

Var och köpte Jon Foremans två senaste EP igår, A6 Bokhandel hade fått in den! Yay!
Har inte riktigt lyssnat in den än (håller på), men det verkar vara lika bra som dom förra. Lite roligt och smart (och antagligen med mening) att vår-EPn är den EPn som innehåller mest kärlekssånger (typ 3 av 6) av alla årstiderna =)
Men det är trevligt med avskalad lite varierad kristen singer-songwriter. Mer sånt åt folket.

Var ute och sprang igår för övrigt. Tog 40 min runt sjön, usch vad jag har lagt av mig, får jobba på det så jag kommer ner till målet på 36 innan det bär av till linkan igen.

Ja, ha en fortsatt trevlig helg och lev väl!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.