Bilbilbilbilbil

Ja, eller nu känns det mest som köra vila köra vila köra =P
Teorin börjar bli tråkig, efter sådär en… 3 dagar? 2 dagar tog det att göra pärmarna och sen har jag ”klarat” körskolans datortest, sitter mest och svarar på frågorna som inte dök upp i de andra testen (ett val).

Min undersökning pågår fortfarande. Träffade linnea på bussen idag och hon var på väg att upptäcka vad det handlade om, men jag hann snabbt gömma undan boken. För jo, det är en bok. Mer säger jag inte förrän jag är klar.

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. jag var alltså på rätt spår?.. åhå!
    utöver mina bra funderingar därådå har jag nu även en hypotes om att du läser någon tjock romantisk klassisk bok tex jane austen. du vill undersöka vad det är i de böckerna som lockar? sant? Boken var faktiskt smörigt ljusgul med sirliga bokstäver.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.