Dag 20: Den här månaden

Jag har alltid gillat februari på något vis. När jag var liten hade det ju en ganska självklar anledning, för vilket barn gillar inte månaden det fyller år i? Men även på senare år har februari oftast varit en bra månad. Jag tror det har något att göra med att februari oftast är lite lagom kallt och att någonstans i februari så brukar universitetet och dom roliga kurserna ha kommit igång. Men i år har februari inte haft samma charm av någon anledning, vilket känns tråkigt måste jag ju säga, men jag kanske bara saknar vinterlovet på Taiwan.

Men för att göra en kort genomgång av månaden:
Jag har fyllt 25 år, vilket innebär att jag bara har att dö kvar nu då.
Jag har stundvis varit jättestressad.
Jag har kommit fram till att man kan äta fyra personer vid mitt lilla bord.
Jag har jobbat på projektet i skolan ganska mycket.
Jag har skaffat mig lite bättre pluggdisciplin.
Jag har haft några sena kvällslabbar.
Jar har varit trött ganska ofta.
Jag har funderat på mycket mellan himmel och jord.
Jag har fotograferat ganska mycket.
Jag har fotograferat med film för första gången på mycket länge.
Jag har sett min första Bergmanfilm, och jag gillade den.
Jag har varit förvirrad.
Jag har lyssnat mycket på ”singer-songwriters”.
Jag har lagat enkel men väldigt god mat.
Jag har haft som vanligt haft få besök.
Jag har varit hemma hos min härliga familj.
Jag har varit på barnvälsignelse för min brorson.

Ja, det är nog det mesta. Here’s to a better March! Helst en ganska varm utan slask.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.