Hemma

Jag vet att man inte ska be om ursäkt för saker man inte gjort, speciellt inte oskrivna blogginlägg. Men jag måste be om ursäkt för att jag inte gjort något avslut på mitt utbytesår förrän nu. Jag har helt enkelt släppt bloggen nu första veckorna på hemmaplan för slappande och uppackande.

Men nu ska jag väl knyta ihop det lite. För nu är jag som sagt hemma och det mesta är avklarat. Till och med uppackningen av väskorna (även om oroväckande mycket bara bytte plats från väskorna till mina skrivbordslådor, temporärt i alla fall). Så nu är det väl dags och ta itu med detta inlägget och senare också sortera igenom mina kort från senaste halvåret.

Men för att göra lite avslut på studiebiten så är jag ganska nöjd efter det här året. Vad jag vet har jag klarat alla kurser jag i slutet satsade på, så det är skönt, även om det ”bara” blev fem kurser den här terminen och inte sex (eller sju) som planerat och som hade varit bra. Menmen, jag har gjort vad jag kunnat. Så nu väntar jag bara på att LiU får Transcript:et skickat till dom så jag kan få det och se vad kurserna slutade på.

Tills dess så skriver jag i sakta mak på mina papper om tillgodoräkning. Ganska tråkiga papper måste jag säga, och jag skäms över hur mycket svengelska det är under punkten ”Vad har du lärt dig i kursen” då jag bara kan uttrycken på engelska och ibland gör direktöversättningar som känns lite småkonstiga. Dessutom är det svårt att ge ett omdöme på kurser som så beror mycket mer på vem som är examinator än vad kurskoden är när dom inte ens frågar om lärarens namn (fast det har jag ändrat på). Men jag tror väl ändå jag får börja 4:an i höst ^^.

Var uppe i Linköping häromhelgen också, vilket kändes väldigt bra. Har saknat staden och även om folk börjar flytta bort från stan finns det ju fortfarande många vänner kvar, så det känns bra att komma tillbaka i höst. Kunde dock inte kolla på min lägenhet på Vallavägen då den föregående hyresgästen fortfarande bor där och jag kom på det lite sent, menmen, den ska vara bra enligt Kristofer. Så om knappt en månad flyttar jag in där med.

Aja, det får nog vara allt för nu. Det dyker kanske upp något mer inlägg när jag skrivit mina personliga omdömena på kurserna och lagt upp dom här på hemsidan, men jag känner inte så stor stress över att göra det då det bara är I:are som åter till NTHU nästa år, men om någon har en annan åsikt så får den gärna säga till.
Sen kanske det dyker upp lite fotoinlägg också, från mina kortare och lite längre utflykter, men då måste ju bilderna sorteras först.

Tills dess, Zaijian.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.