Hektisk Vecka

Min kloka mor har sagt till mig att det inte är några problem om jag inte skriver så mycket nuförtiden eftersom det inte händer så mycket nytt längre. En slutsats som många andra på Yivärlden redan kommit fram till. I mitt fall håller jag dock inte med om det, för ska jag vara ärlig händer det intressanta och nya saker mest hela tiden här, jag är ju trots allt på andra sidan jorden i ett helt annorlunda land. Men av lathet och just denna vecka en rejäl läxbörda så har det blivit ganska lite skrivet trots allt.

Men, nu när läxorna har lättat upp lite ska jag ändå försöka skriva ett eller två inlägg här på bloggen. Det första (det här) kommer blir ganska kort, för det enda verkligt speciella som jag minns som har hänt sen senast var turen till nordöstra Taiwan för vandring på Caoling Historic Trail/草嶺古道, och det tänkte jag ta upp i nästa inlägg, tills dess ska jag också sorterat och rensat fotona från just den turen. Angående foton kom jag på innan idag att jag inte laddat upp bilderna från Beijing från min och systras Kinaturné än, så dom kommer nog senare idag.

Det var nog allt för idag, vi hörs senare.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.