Ska det vara så svårt?

Har suttit senaste dagarna och försökt få igång Live Writer med mina bloggar. För säga vad man vill om wordpress skrivruta, den är bra mindre än nästan ett helt windowsfönster =)
Dock har programmet vägrat från första stund. Först gav den mig fel “html header” vilket löstes genom att fråga ManuFrog (mitt webhotell) om hjälp när jag än en gång lyckades blockera min ip-adress från min hemsida (börjar bli bra på det), så då funkade det iaf att nå min blogg med Live Writer, och som bieffekt kan jag inte heller bli blockad igen, yay.
Dock tyckte nu programmet att “visst, lösenord har du men du har ju ingen blogg juh!”, vilket ledde till frenetiskt googlesökande förgäves. Hittade på vägen en bugg som verkade relevant (visste att det var därnånstans det krånglade) men den var ju avklarad och fixad ju. Tills jag kollade på buggen igår… dom hade visst “glömt” att hålla kvar fixen i senaste versionen. Lyckat killar… men ja, nu funkar det iaf. Skönt det.

Delta i diskussionen

5 kommentarer

 1. Hej!

  Ja, det ska nog vara så svårt… 😉
  Jag har också krångel med Live writer och manufrog. Får ett felmeddelande om ”serverfel _minhemsideadress_xmlrpc.php 406 not acceptable”

  Har du någon susning om vad som felas? Jag har bockat i de rutor som krävs i wordpress för att kunna blogga från skrivbord/mobil m.m men se det vill inte ändå!

  Mycket tacksam för svar om det kan erhållas.
  (en annan wordpress-manufrog bloggare)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.